Geschreven door Willem op dec 28th, 2011 in Geen categorie | Geen reacties
SONY DSC

Een trip gemaakt naar de Amsterdamse Waterleidingduinen om hier de welbekende “tamme vossen” te fotograferen. Na een tijdje zoeken op de plek van bestemming aangekomen en inderdaad na verloop van tijd kwam er een vos tevoorschijn. Omdat van deze vossen al zoveel foto’s circuleren op het internet heb ik hier gekozen voor een ander benadering van de vos. Ik heb bij deze foto gebruik gemaakt van een langzame sluitertijd en de camera langzaam met de vos meegetrokken waardoor er een dynamisch beeld ontstaat.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin