Geschreven door Willem op jan 24th, 2012 in Geen categorie | 1 reactie
SONY DSC

Het is een tijdje geleden dat ik een nieuw bericht heb toegevoegd, de reden hiervan was dat de website nog niet geheeld gereed was maar met de nodige inspanning van Rene van Dam van www.digitalman.nl is het dan eindelijk zover.

De website zal in de komende maanden aangevuld worden met nieuwe beelden, ik had zelf gehoopt op een aantal foto’s van landschappen in de sneeuw maar tot op heden is er nog geen sneeuw gevallen. Hoe anders was dit toch vorig jaar toen Nederland gebukt ging onder een flinke laag sneeuw. Misschien dat er dit jaar toch nog wat sneeuw gaat vallen, we zitten overigens pas in januari maar de kans erop wordt wel steeds kleiner. Om toch een beetje het echte winter gevoel te krijgen heb ik nog een foto kunnen vinden van een mooi moment vorig jaar.

Wees sociaal, deel dit

  Eén reactie op Sneeuw

  1. Edwin schrijft:

   Mooie foto Willem!

   Hartelijke groet,
   Edwin

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Highslide for Wordpress Plugin