Geschreven door Willem op feb 17th, 2012 in Geen categorie | 1 reactie
SONY DSC

In mijn vorige blog schreef ik over het eventueel uit blijven van de Winter. Wat een verassing was het dat we toch nog winterweer kregen en hoe! Temperaturen zakten in de nacht naar Siberische waarden en het had niet veel gescheeld of de 16de editie van de elfstedentocht kon gereden worden. Qua sneeuw was er niet echt veel gevallen, met een paar centimeter moesten we het stellen, jammer. Omdat ik graag een vos in de sneeuw wil fotograferen waren we naar de Amsterdamse Waterleidingduinen gegaan omdat hier een aantal vossen leven die makkelijk te benaderen zijn. Een vos hebben we wel gezien maar niet het beeld wat ik in gedachte had. Watervogels waren er genoeg in een zeer sfeervolle omgeving waarvan hier een voorbeeld.

Wees sociaal, deel dit

  Eén reactie op Toch nog winter

  1. RvDam schrijft:

   Ziet er erg mooie uit Willem. Als je nog een keer naar de AWD gaat, geef me dan een seintje. Dan ga ik een keer met je mee. Ik woon er 10 minuten vandaan.

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Highslide for Wordpress Plugin