Geschreven door Willem op mrt 29th, 2012 in Geen categorie | Geen reacties
SONY DSC

De winter is weer voorbij een vrij korte periode van vorst maar met wel zeer lage temperaturen. Gelukkig zitten we nu in maart en maart had iets speciaals dit jaar , temperaturen die opliepen tot tegen de 20 graden met zeer veel zonneschijn. Omdat de temperatuur overdag vrij hoog was en s’nachts vrij snel afkoelde tot net boven het vriespunt was er veel dauw en mist vorming in de ochtend. De ochtendperiode was dus bij uitstek geschikt voor het maken van landschapsfoto’s en macro foto’s. Hier een voorbeeld van mos gefotografeerd in tegenlicht in de vroege ochtend met een 180mm macro lens bij een diafragma van f4.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin