Geschreven door Willem op apr 23rd, 2012 in Geen categorie | Geen reacties
SONY DSC

Het voorjaar is begonnen, wat begon als een warm voorjaar met heerlijke temperaturen eindigde in een nat en koud voorjaar. Zo nu en dan kon de verwarming nog worden aangezet. Vorig jaar liepen de temperaturen in april op tot boven de 25 graden, nu moesten we het stellen met een paar mooie dagen van 19 a 20 graden. Dit voorjaar was mijn plan voorjaarsbloeiers te fotograferen waarvan hier een voorbeeld. Eind deze maand ben ik van plan nog een bezoek te brengen aan het Hallerbos in Belgie, maar hier heeft het koude weer van de afgelopen maand ook invloed gehad op het uitlopen van de Hyacinten, ik ben benieuwd hoe de Hyacinten er dit jaar bij zullen staan maar hierover meer in mijn volgende blog.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin