Geschreven door Willem op mei 20th, 2012 in Geen categorie | 1 reactie
SONY DSC

In mijn vorige blog schreef  ik al dat ik een bezoek zou brengen aan het Hallerbos in Belgie. Ik ben 27 april vroeg op pad gegaan naar Hazeldonk waar ik had afgesproken met Rene van Dam de maker van deze site. Samen bereikten we het Hallerbos nog voor zonsopkomst. Wat viel het tegen dat er geen zon was waardoor een sprookjesachtige sfeer uitbleef, ook stonden de beuken nog niet in blad wat voor een fris groen transparant schem zorgt over de hyacinten en het geheel compleet maakt. Door de aanhoudende regen en hagel van de afgelopen maand waren de hyacinten ook beschadigd waardoor het maken van mooie macro beelden van de hyacinten ook niet optimaal was. Om toch de hyacinten te fotograferen met het de frisse groene kleur van de beukenbladeren heb ik gebruik gemaakt van een aantal beuken bladeren aan een tak in de onderetage van een beukenboom. Door dicht tegen de bladeren aan te staan met mijn lens worden de bladeren weergegeven als groene vlekken in het beeld wat voor een dromerige sfeer zorgt, zie hiervan het toegevoegde resultaat. Wilt u ook een keer een bezoek brengen aan het Hallerbos raadpleeg dan de volgende site voor de beste periode. http://www.hyacint.info/node/331

Wees sociaal, deel dit

  Eén reactie op Hallerbos

  1. anja schrijft:

   Geweldig, niet alleen deze. De wolven de kevers wat een natuurpracht

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Highslide for Wordpress Plugin