Willem de Kok

Geschreven door Willem op jul 11th, 2012 in Geen categorie | 2 reacties
SONY DSC

In de maand juni heb ik meegedaan aan een foto wedstrijd van Roots. Het thema van deze maand was “Meet your neighbours”. De bedoeling was dat er foto’s van dieren en planten werden gemaakt tegen een witte achtergrond. Ik had een aantal foto’s ingestuurd voor deze wedstrijd waaronder de prijswinnende foto van een wrattenbijter hangend in een soort van pluimgras. De foto is op de volgende manier tot stand gekomen. Ik heb gebruik gemaakt van een statief en hierop mijn camera met een 180 mm macro lens geplaatst. Achter de wrattenbijter heb ik een groot wit papier geplaatst en met een draadontspanner heb ik de opname kunnen maken. is0 320, f16, s0,25, belichtingcompensatie +2,3, flitscompensatie -1,7, spiegel voor ontpanning op 2 sec. Er zijn meer voorbeelden van insecten tegen een witte achtergond te bekijken in de map “White Nature” onder het tabblad gallery.

Wees sociaal, deel dit

  2 Responses to Eerste prijs bij Roots ” Meet your neighbours” fotowedstrijd.

  1. Jan-Willem schrijft:

   Ajoo Willem, de foto`s zijn zo mooi dat de jeugd zal denken dat alles `gefotoshopt` is. Ik vind `t prachtig en gefeliciteerd. Groeten!

  2. René van Dam schrijft:

   Erg mooie foto Willem. De kleuren komen erg mooi over de de foto is mooi scherp. Top gedaan.

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Highslide for Wordpress Plugin