Geschreven door Willem op sep 9th, 2012 in Geen categorie | Geen reacties
SONY DSC

In augustus ben ik op pad gegaan om boomkikkers te fotograferen, ik had van deze dieren nog geen beeld om de doodeenvoudige reden dat ze maar op een aantal plaatsen in Nederland voorkomen en dan nog in specifieke vegetatie. Het leefgebied van de boomkikker is in Nederland sterk versnipperd, in sommige natuurgebieden worden ze geherintroduceerd wat de populatie ten goede komt. Ik zelf ben naar een natuurgebiedje in Limburg geweest, hier trof ik de boomkikkers aan in bramenstruiken. Omdat dit mijn eerste ontmoeting met deze dieren was viel het nog niet mee om ze te spotten in de vegetatie waar ze leven. Ik heb een aantal leuke beelden kunnen maken van de boomkikkers zoals hier een voorbeeld. Per augustus heb ik me ook aangemeld bij het foto stockbureau Kina. Kina is het bureau voor natuur en outdoor stockfotografie. Naast een grote collectie natuurfotografie is in het archief zeer veel beeld op het gebied van cultuurhistorie, reizen, recreatie en natuurbeleving te vinden. De komende maand zal ik beeld gaan aanleveren. Hier is ook nog een link naar de site van Kina, www.kina.nl.

 

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin