Willem de Kok

Geschreven door Willem op nov 26th, 2012 in Geen categorie | Geen reacties
454

De herfst is al bijna weer op zijn retour, het mooie van deze periode is helaas alweer voorbij en het is weer wachten tot het volgend jaar op de fantastische kleuren en de paddestoelen waar ik zoveel plezier aan beleef. Roots magazine had in de maand oktober een maandwedstrijd uitgeschreven met als thema “herfstschatten”.¬†Deze wedstrijd heb ik gewonnen met een foto van een ¬†amethistzwam, ook wel bekend in de volksmond als rodekoolzwam. Bij het maken van de foto heb ik gebruik gemaakt van herfstbladeren die in een mooi contrast zouden staan met de kleur van de rodekoolzwam, aan de foto is verder niet veel bewerkt alleen iets verscherpt en een beetje met de levels gespeeld. Volgende maand meer over mijn interview in de Gelderlander.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin