Geschreven door Willem op dec 24th, 2012 in Geen categorie | Geen reacties
DG_NY-B12_121103_1

3 November is er een interview met een aantal foto’s van mij gepubliceerd  in de zaterdag editie van de krant de Gelderlander. Het stuk is geschreven door redactrice Bianca Govers van de Gelderlander. In het interview wordt ingegaan hoe ik ben begonnen met natuurfotografie en wat ik zo leuk vind aan deze tak van fotografie. In november ben ik ook weer eens naar de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest en hier heb ik fraaie platen kunnen maken van vechtende vossen. De beelden van de vossen worden binnenkort toegevoegd aan het album “new” maar moeten nog eerst verwerkt worden in ligtroom en silver efex pro. Via deze weg wens ik iedereen ook alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin