Geschreven door Willem op jan 22nd, 2013 in Geen categorie | Geen reacties
482

In november ben ik maar weer eens op pad gegaan naar de Amsterdamse waterleiningduinen. Ik ben al diverse malen geweest en dit gebied verveelt nooit. Een pluspunt van dit gebied is dat je er vrijwel zeker vossen en damherten kunt fotograferen en je bijna overal mag komen op een paar stukken na. Als ik de Amsterdamse waterleidingduinen bezoek breng ik ook altijd een bezoek aan de welbekende “rugtas vossen”. Een foto maken van de vossen valt op zich nog niet mee omdat ze geen minuut stil zitten, zo nu en dan heb je een fraai moment te pakken en zijn er 2 vossen aan het vechten. De bovenstaande foto is gemaakt met een groothoek lens op 35 mm, zodat de vossen in hun leefomgeving worden getoond, met behulp van een zwart wit converter heb ik het beeld omgezet van kleur naar zwart-wit.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin