Geschreven door Willem op feb 24th, 2013 in Geen categorie | Geen reacties
483

In januari ben ik op pad geweest naar Natuurpark Lelystad, in dit park beschikken ze over een aantal dieren die in zeer ruim opgezette gebieden leven. De dag dat we gingen vroor het bij aankomst 10 graden en lag er een flinke laag sneeuw. Normaal gesproken zijn 10 graden vorst met wind geen prettige omstandigheden om foto’s te maken, maar dit was wel een prima test voor de reis naar Noorwegen die ik in februari met een bevriend fotograaf ga maken. De apparatuur werd door deze omstandigheden flink op de proef gesteld. Nu even weer over Natuurpark Lelystad, in dit park kan je zo een dag ronddwalen zonder jezelf te vervelen, ook als je niet fotografeert. Het fijne aan dit park is dat het vrij toegankelijk is. De getoonde foto van de reiger is gemaakt bij het otterverblijf, op het moment dat de otters gevoerd worden komen de reigers van ver aan vliegen, het is ongelooflijk hoe stipt op tijd de reigers zijn als het gaat om een makkelijk maaltje. In mijn volgende blog meer over de trip naar de Polarzoo in Noorwegen, hiervan staat het eerste beeld al reeds op de site.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin