Geschreven door Willem op apr 30th, 2013 in Geen categorie | Geen reacties
620

Wat een raar weer hebben we achter de rug. Na een zeer lange droge periode en vrij koude start van de lente begint het er nu eindelijk een beetje op te lijken met temperaturen van rond de 16 graden, de nachten waren ook zeer koud met zo nu en dan nachtvorst. Afgelopen maand ben ik er niet veel op uitgeweest, ik had het te druk met beeld aanleveren voor het stockbureau KINA waarbij ik aangesloten ben. Om toch een beetje van het voorjaar mee te pikken ben ik naar de Bruuk gegaan. De Bruuk ligt bij Groesbeek en staat bekend om zijn orchideeën, die hier rond eind mei in de bloei zullen staan, dit is wel sterk afhankelijk van het weer. De onderstaande foto is van haarmos gemaakt met een 100mm Macro lens, door het kiezen van een groot diafragma en als het ware door het haarmos heen te fotograferen heb ik dit effect gekregen.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin