Geschreven door Willem op mei 30th, 2013 in Geen categorie | Geen reacties
629

Dit jaar ben ik weer naar het Hallerbos in Belgie geweest, dit bos blijft je verbazen er valt hier zo veel te fotograferen. Voor het maken van landschapsfoto’s ben je aangewezen op het eerste licht, zelf ben ik ook geen liefhebber van foto’s met hard zonlicht dus heb ik me na de vroege ochtend geconsenteerd op macrofotografie. Bij macro fotografie kan je alle kanten op, zelf werk ik graag met een groot diafragma waardoor er maar een beperkt deel van de fotoscherp wordt. De getoonde foto van een bosanemoon is hiervan een voorbeeld. Volgend jaar zal er zeker weer een bezoek gebracht worden aan dit fraaie bos tot dan nog even nagenieten van de gemaakte beelden van dit jaar.

Wees sociaal, deel dit

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    *

    De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Highslide for Wordpress Plugin