Geschreven door Willem op jun 26th, 2013 in Geen categorie | 2 reacties
8

De getoonde foto is gemaakt medio mei. Het gaat hier om een Oehoe broedpaartje in het wild die 2 kuikens hebben gekregen. Ik kwam dit tafereel toevallig tegen toen ik met de familie een dagje uit was. Een week later ben ik terug geweest naar de locatie en heb ik vanuit de auto de foto kunnen maken. Met behulp van een bonenzak, een hoge iso  en mijn maximaal beschikbare brandpunt van 400mm is deze foto tot stand gekomen. Het vrouwtje en mannetje zaten het meeste tijd in de bomen rondom de jongen en konden ze vanuit deze positie goed in de gaten houden. De foto is gemaakt tijdens een van de schaarse momenten dat het vrouwtje bij een van de kuikens zat. Wilde broedpaartjes zijn overigens zeer uniek in Nederland.

Wees sociaal, deel dit

  2 Responses to Oehoe

  1. Corinne schrijft:

   Prachtige foto, en wat een gelukstreffer!
   Groetjes Corinne

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Highslide for Wordpress Plugin